Twin Busch Germany - Romania - Bucuresti si Deva - Depozite cu expozitii
 
Bucuresti: ✆ 0763 043 040Deva: ✆ 0722 596 123
LogareDeschide cont
Varianta-Desktop
Romana Deutsch English

BUCURESTI - ✆ 0763 043 040
Expozitie + depozit

DEVA - ✆ 0722 596 123
Expozitie + depozit

✉ info@twinbusch.ro


Nu ezitati sa ne contactati!

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Termeni si conditii vanzare si montaj

S.C. TwinBusch S.R.L.

Reg. com.: J20/697/17.09.2010
CIF:RO 27396234

Puncte de lucru:

1 - Bucuresti - Expozitie | Showroom cu depozit: Soseaua Bucuresti-Urziceni Nr. 64A

Tel -
0763 043 040

2 - DevaExpozitie | Showroom cu depozit: drumul national DN7 - Str. Santuhalm 68

Tel -
0722 596 123
 

info@twinbusch.ro

Sediu social: Str. Santuhalm 68, Deva, Jud. Hunedoara

Banca Transilvania:
IBAN(RON): RO69BTRLRONCRT0329656601

www.twinbusch.ro

CONDITII GENERALE DE VANZARE SI GARANTIE
 
1. Conditii de vanzare


1.1. Produsele comercializate prin intermediul magazinului nostru sunt noi, in ambalajele originale. In momentul livrarii produsele sunt insotite de factura fiscala. Odata cu primirea facturii fiscale si a echipamentelor achizitionate, cumparatorul primeste si MANUALUL DE INSTALARE, MANEVRARE SI INTRETINERE IN LIMBA ROMANA pentru acestea, precum si CERTIFICATUL CE conform legislatiei in vigoare. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003, O.G. 174/2008 si O.G. 21/1992.
1.2. Beneficiarul are obligatia ca in termen de 48 de ore de la preluarea marfii sa verifice starea echipamentului, componentele coletelor conform cartii tehnice precum si existenta documentelor (factura fiscala si manual tehnic). Orice neregula sau neconformitate trebuie semnalata in scris pe adresa de E-mail vanzari@twinbusch.ro, fax, etc. [ Departament Vanzari / Sesizari ]. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. Termenul de preluare al echipamentelor din depozitul Twin Busch este 3 luni de la data facturarii echipamentelor. Clientul are obligatia sa ridice echipametele in termenul stabilit. Dupa aceasta perioada se percepe taxa de depozitare si manipulare in valoare de 100 RON + TVA / luna.
1.3. Prin primirea facturii fiscale impreuna cu produsele sau / si prin intermediul postei electronice, cumparatorul este de acord cu conditiile de vanzare si garantie inscrise in prezenta si faptul ca a primit echipamentele in perfecta stare.
1.4. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.twinbusch.ro cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
1.5. In limitele permise de legea aplicabila, vanzatorul nu va fi responsabil pentru nici o intrerupere a activitatii sau pierderilor de profit, venit, materiale, economii, date, contracte, clientela, reputatie, sau pentru orice alta forma de pagube.
1.6. Preturile de achizitie pentru echipamente nu contin transportul, punerea in functie, instalarea, montajul. Aceste pot fi asigurate de catre Twin Busch, contra cost, la solicitarea cumparatorului.
1.7. Preturile si alte informatii prezentate in oricare publicatie a vanzatorului (incluzind cataloage de produse si brosuri) pot fi modificate fara nici o notificare prelabila.

2. Conditii de garantie


2.1. Produsele cumparate din magazinul nostru beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare pentru defectiuniile cauzate din vina producatorului, in baza facturii fiscale si a legislatiei in vigoare.
2.2. Consumabilele echipamentelor (sufe de egalizare a bratelor, cauciucuri pentru discurile de contact, protectii plastic cap montaj, protectii plastic bacuri, protectii de plastic depresor, flansa de prindere roata, bloc culisant teflon carucior, etc.) nu fac obiectul garantiei.
2.3. Garantia se solutioneaza la sediul SC. Twin Busch SRL, str. Santuhalm, nr. 68, loc. Deva, Jud Hunedoara.
2.4. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect impreuna cu accesoriile aferente in ambalajul original, copie dupa factura fiscala, nota din care sa reiasa defectul reclamat precum si procesul verbal de montaj, instalare si punere in functie de catre personalul calificat. In cazul in care produsele ajung la sediul firmei SC Twin Busch SRL, in vederea solutionarii garantiei neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
2.5. In vederea solutionarii garantiei clientul poate preda personal in unitatea service echipamentul defect sau il poate expedia prin intermediul curieratului rapid.
2.6. In cazul elevatoarelor, detinatorul acestora este obligat, conform legii PT-R1 din 2010, sa detina un contract cu o firma de intretinere si reparatii, autorizata ISCIR, firma care va asigura intretinerea si reparatia elevatorului.
2.7. In cazul unei defectiuni in perioada de garantie, firma Twin Busch SRL trebuie sa intre in posesia piesei defecte impreuna cu procesul verbal de punere in functie si procesul verbal de probe de casa intocmite de firma care e efecutat montajul, autorizata de catre ISCIR Romania, iar dupa efectuarea unei constatari trece la schimbarea acesteia, in cazul unei defectiuni din vina producatorului, urmand ca firma cu care beneficiarul are contract sa asigure inlocuirea (montarea si demontarea) piesei defecte in echipament, costurile manoperei demontarii si a montarii pieselor fiind suportate de catre client. 
2.8. In cazul unei defectiuni la sistemul hidraulic, pe langa documentele mentionate anterior, se vor prezenta facturile de achizitie a uleiului cu specificatia HLP32, necesar punerii in functie si primului schimb dupa 30 de zile de utilizare, conform manualului tehnic al echipamentului.
2.9. Nu este recomandata utilizarea echipamentelor in mediul exterior sau la temperaturi sub 0 grade deoarece acest lucru poate produce coroziune, condens si disfunctionalitati in sistemul hidraulic, pneumatic sau electronic al acestora.

3. Conditii de transport si livrare


3.1. Echipamentele comercializate de firma Twin Busch pot fi ridicate personal de catre client direct din depozitul Twin Busch, loc. Deva, str. Santuhalm, nr. 68 (facandu-se proba la cererea acestuia la echipamentele care permit acest lucru), sau la cererea acestuia pot fi livrate prin serviciul de curierat rapid doar dupa achitarea unui avans de 10% din valoarea echipamentelor sau prin intermediul Bursei Tranporturilor cu conditia ca echipamentele sa fie achitate integral.
3.2. Intreaga responabilitatea privind transportul echipamentelor pana la destinatie cat si costurile aferente acestuia (Cost transport, ramburs, cost kilometrii suplimentari) cad in sarcina cumparatorului. In cazul in care cumparatorul a solicitat expedierea echipamentelor prin curierat si nu le-a ridicat, valoarea avansului va fi facturata pentru transportul dus-intors a echipamentelor.

4. Conditii de montaj


4.1. In conformitate cu legea PT-R1 din 2010 detinatorul / utilizatorul elevatorului, persoana fizica sau juritica, este obligat sa monteze echipamentul cu o firma autorizata ISCIR.
4.2. In cazul in care montajul nu este efectuat de catre firma autorizata ISCIR detinatorul / utilizatorul nu beneficiaza de garantie.
4.3. In cazul celorlalte echipamente comercializare de catre Twin Busch punerea in functie, instalarea, montajul se fac de catre personal calificat.
4.4. La cererea clientului firma Twin Busch pune la dispozitia acestuia contra cost aceste servicii, costul acestora fiind calculat pentru fiecare echipament in parte si in functie de distanta dintre sediul firmei montatoare si locul efectuarii serviciilor.

Nu fac obiectul garantiei
Nu fac obiectul garantiei acele produse care prezinta urmatoarele defecte fizice: zgarieturi, crapaturi, lovituri, ciobiri, componente sau piese arse, topite, plesnite, etc., sigilii de garantie sau etichete deteriorate, indepartate, sterse sau modificate. Deasemenea nu fac obiectul garantiei produsele utilizate in conditii neadecvate, cum ar fi: supunerea la variatii mari de temperatura, umiditate si de presiune, tensiuni de alimentare necorespunzatoare (prea inalte sau prea joase), socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc., setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitor componente in timpul functionarii echipamentelor. Punerea in functiune, montarea sau instalarea produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Vanzatorul si producatorul sunt exonerati de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:
Daca defectarea s-a produs din cauza nerespectarii de catre consumator a instructiunilor de folosinta si instalare, punere in functiune, utilizare, intretinere, manipulare,
transport.
Echipamentul s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate.
Echipamentul s-a uzat sau deteriorat in urma suprasolicitarii, intretinerii / exploatare incorecte sau insuficiente
Echipamentul nu prezinta uzura normala.
Echipamentul a fost folosit in alte scopuri decat cele prevazute de constructor.
Echipamentul a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice, etc.)
Remedierile in perioada de garantie se realizeaza, functie de optiunea vanzatorului,prin inlocuire, reparatie, reconditionare, modificare. Produsul inlocuit poate sa fie nou, reparat sau reconditionat, functie de optiunea vanzatorului. Acordarea de servicii de service ( constind in alocare de timp, transport si cheltuieli aferente unui astfel de service) la locul indicat de cumparator, se va efectua pe cheltuiala cumparatorului.

5. Reciclarea


5.1. Consumatorii au obligatia sa nu elimine deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si sa colecteze selectiv aceste DEEE, in conformitate cu H.G. 448/2005 privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE).

6. Legea aplicabila, jurisdictia si executarea


6.1. Legea aplicabila acestor termeni si conditii este legea romana.
6.2. Orice neintelegere intre vanzator si cumparator, decurgand din incheierea, interpretarea sau executarea prezentelor termene si conditii sau in legatura cu acestea se va solutiona pe cale amiabila, prin negocierea partilor, conform dreptului roman, la sediul vanzatorului.
6.3. In caz de esec al concilierii, partea nemultumita se va putea adresa instantei judecatoresti de drept comun din Deva, jud. Hunedoara, dreptul romanesc fiind aplicabil.

7. Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)


7.1. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

8. Forta Majora


8.1. Vanzatorul nu va raspunde pentru nici o pierdere, deteriorare sau intirziere ce decurg din imposibilitatea lui ( sau a subcontractantilor lui ) de a-si desfasura activitatea normala, datorita unor cauze independente de controlul sau rezonabil incluzind, fara limitare, calamitati naturale, acte sau omisiuni ale cumparatorului, actiuni ale autoritatilor civile sau militare, incendii, greve, inundatii, epidemii, restrictii de carantina, razboi, revolte, acte de terorism, intirzieri in transport, embargou.
8.2. In cazul unei astfel de intirzieri, termenele de indeplinire a obligatiilor vanzatorului vor fi extinse pentru o perioada de timp rezonabila necesara compensarii de catre acesta a intirzierii.

9. Cesiune


9.1. Acest acord nu poate fi cesionat de niciuna dintre parti fara consimtamantul scris al celeilalte (consimtamant ce va fi obtinut in mod rezonabil).


Conditii generale de efectuare a montajului elevatoarelor
In vederea efectuarii montajului elevatoarelor, beneficiarul declara pe propria raspundere ca indeplineste urmatoarele conditii:

ConditiiElevator cu 2 coloane 3,6T / 4,2 TElevator cu 2 coloane
 5 T
Elevator  cu 4 coloane
TW445 / TW436
Elevator foarfeca
TW S3-10E / TW S3-19 / TW S3-18U
Latime minima garaj (obligatoriu spatiu inchis, acoperit), fara obstacole (conform cu normele in vigoare si cartile tehnice ale elevatoarelor) 
4220 mm
 
4770 mm
 
5010 mm
 
4000 mm
Distanta minima de la coloana principala* / rampa pana la perete / obstacol / elevator800 mm800 mm1000 mm1000 mm
Distanta minima de la coloana / rampa secundara pana la perete / obstacol / elevator200 mm250 mm1000 mm1000 mm
Distanta minima necesara in fata elevatorului, din central coloanei / rampei300 cm300 cm160 cm300 cm
Armatura metalica in beton (nu mai groase decat cele mentionate)Plasa sudata 2 straturi x 6 mmPlasa sudata 2 straturi x 6 mmPlasa sudata 2 straturi x 6 mmPlasa sudata 2 straturi x 6 mm
Tarie / calitatea betonului( turnare monolit, dintr-o singura turnare, dintr-un singur bloc, dintr-o singura bucata) 
C20/25
 
C20/25
C20/25C20/25
Adancime fundatie beton
(planuri disponibile in partea de jos)
Conform planurilor afisate in descrierea fiecarui elevator.
(Exact in locul unde se va monta elevatorul)
Conform planurilor afisate in descrierea fiecarui elevator.
(Exact in locul unde se va monta elevatorul)
Conform planurilor afisate in descrierea fiecarui elevator.
(Exact in locul unde se va monta elevatorul)
Conform planurilor afisate in descrierea fiecarui elevator.
(Exact in locul unde se va monta elevatorul)
Planeitate beton (pe intreaga suprafata a betonului unde se monteaza elevatorul)< 5 mm  / placa: latime 4220 mm x lungime 3000 mm< 5 mm / placa: latime 4770 mm x lungime 3000 mm< 5 mm / placa< 5 mm / placa
Maturare beton (timp minim de la turnarea betonului pana la efectuarea montajului)28 zile28 zile28 zile28 zile
Ulei hidraulic HLP32 necesar punerii in functiune (poate fi achizitionat optional de la firma SC TWIN BUSCH SRL) 
10 litrii
 
10 litrii
10 litrii6-18 litrii
Curentul electric la punctul efectuarii montajului220V / 380V
in functie de modelul elevatorului
380V380V220V / 380V
in functie de modelul elevatorului
Aviz / Proces verbal acceptare lucrari de montaj RSVTIDaDaDaDa
      
 
*coloana principala reprezinta coloana cu panoul de comanda, de unde se manevreaza elevatorul.

In cazul in care montajul elevatorului (unul sau mai multe bucati) nu poate fi efectuat si pus in functiune, deoarece nu sunt indeplinite conditiile mentionate in tabel, suma platita pentru aceasta operatiune se pierde, urmand ca dupa remedierea neconformitatilor, la o noua solicitare din partea beneficiarului, sa se factureze din nou costurile de montaj si deplasarea personalului. 
Pentru efectuarea montajului de catre echipa de montaj, este obligatoriu ca beneficiarul sa efectueze descarcarea echipamentelor (elevator, masina dejantat, masina de echilibrat, etc) la pozitia unde se doreste montarea. De asemenea beneficiarul este obligat sa elibereze zona montajului de elevator vechi sau alte obiecte care impiedica buna desfasurare a montajului. In cazul in care zona nu este libera si descarcarea echipamentelor nu s-a efectuat, beneficiarul are la dispozitie 30 de minute de la ajungerea echipei de montaj pentru eliberarea zonei si descarcarea echipamentelor. Dupa depasirea timpului, echipa de montaj poate lua decizia de a nu mai efectua montajul si descarca echipamentele, urmand ca la o noua solicitare din partea beneficiarului, sa se factureze din nou costurile de montaj, deplasarea personalului si transportul echipamentelor.
Pentru ca firma Twin Busch sa poata efectua montajul pentru elevatoarele cu traversa pe sus TW 236 PE B3.9, TW 242 PE B4.3 si TW 250 B4.5, beneficiarul trebuie sa puna la dispozitia echipei de montaj 2 schele metalice (una pentru fiecare coloana) cu inaltimea minima de 3.5 m, sau un stivuitor cu inaltime de ridicare intre 4 – 4.5 m, in functie de modelul elevatorului, in caz contrar firma Twin Busch nu poate efectua montajul.
In cazul in care beneficiarul doreste efectuarea montajului elevatorului intr-o incapere suprapusa (etaj superior sau parter cu subsol / beci, etc) este obligatoriu instintarea in prealabil a firmei de montaj. In acest caz, montajul poate fi efectuat, doar daca placa betonata corespunde cu caracteristicile minime din tabel, iar beneficiarul pune la dispozitia firmei de montaj un certificat MLPAT (certificat / expertiza pentru stabilirea valorii de consolidare a unei fundatii la imobil) din care sa reiese ca placa respectiva poate sustine greutatea elevatorului si sarcina acestuia de ridicare.
Beneficiarul are obligatia de a solicita autorizatia de functionare a echipamentului, care va fi acordata numai de catre inspectia teritoriala ISCIR de pe raza careia Beneficiarul isi desfasoara activitatea.
Beneficiarul montajului are obligatia sa puna la dispozitia firmei SC TWIN BUSCH SRL avizul RSVTI pentru inceperea lucrarilor de montaj inainte de efectuarea montajului, conform legislatiei in vigoare.
In vederea obtinerii autorizatiei de functionare de la ISCIR Romania pentru elevatorul montat, beneficiarul are obligatia, conform prescriptiei tehnice R1 / 2010 sa completeze dosarul cu urmatoarele documente:
 • Manualul tehnic cu certificatul CE
 • Certificat calitate beton (C20/25)
 • Certificat PRAM (impamantare la locatie)
 • Contract RSVTI
 • Contract verificare, intretinere si reparatii cu firma autorizara ISCIR
Dupa completarea dosarului, acesta trebuie depus la agentia teritoriala ISCIR de care apartine localitatea unde este montat elevatorul, de catre personalul RSVTI cu care beneficiarul are contract, in vederea eliberarii autorizatiei de functionare.
COSTURI DE MONTAJ
Costul montajului elevatorului TW242A este 250 EUR + TVA si include:
 • Montajul propiu-zis
 • Certificat de calitate al montajului
 • Memoriu tehnic preliminar, avizat RADTP
 • Proces verbal de montare si instalare
 • Proces verbal de receptie
 • Proces verbal de incercari de casa

Asiguram servicii de montaj pentru toate elevatoarele din gama noastra de produse. Pentru informatii referitoare la tarife va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0727.007.212 – Alex Szekely
Separat, fata de costul montajului se adauga deplasarea echipei de montaj tariful fiind 2 RON / km + TVA, tur + retur (se calculeaza ca punct de plecare localitatea Deva, jud. Hunedoara).
La o solicitare din partea beneficiarului firma SC TWIN BUSCH SRL poate asigura si transportul echipamentului (sau a mai multor echipamente, in functie de volumul si greutatea acestora) odata cu deplasarea echipei pentru efectuarea montajului elevatorului, costurile fiind 2 RON / km + TVA, tur + retur (se calculeaza ca punct de plecare localitatea Deva, jud. Hunedoara).
Suplimentar, fata de tariful montajului, pot aparea si alte costuri, in cazul in care echipa de montaj constata la fata locului ca una sau mai multe conditii nu sunt respectate si pot fi remediate (strapungere armatura mai groasa decat cea necesara, goluri in fundatie, caz in care trebuie folosita ancora chimica, etc). Costurile suplimentare se vor stabili cu reprezentantii firmei SC TWIN BUSCH SRL, in functie de operatiunile efecuate si vor fi platite pe loc. In cazul in care beneficiarul nu este de accord cu plata costurilor suplimentare, firma SC TWIN BUSCH SRL nu va efectua montajul, urmand ca la o noua solicitare din partea beneficiarului, sa se factureze din nou costurile de montaj si deplasarea personalului. 
Pentru informatii suplimentare referitoare la montaj va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0727.007.212 – Alex Szekely.
 

Inapoi
Certificate

Lista produse observate (0)»
Lista de produse observate este goala.
Cos (0) »
Cosul dumneavoastra este gol.


Contact
Locatii - harta